תודה לתורם, חבר ושותף בחבר הנאמנים הבינלאומי של האקדמיה

23.3.2023

רגע אחרי ההתרגשות הגדולה,
שולחים תודה ותשואות לזמי מגדל, חבר ושותף בחבר הנאמנים הבינלאומי של האקדמיה, שבחר לציין את יום הולדתו באירוע חגיגי המוקדש כולו לאקדמיה למוסיקה ולמחול בירושלים.
זמי ובן זוגו, חוזה, הזמינו אותנו לביתם היפייפה במיאמי, יחד עם חוג חבריהם הרחב, לערב מוסיקלי מרגש ולבקשתם מתנות יום ההולדת שהיו אמורות להגיע לזמי,יוענקו כתרומה לסטודנטיות ולסטודנטים מוכשרים מהאקדמיה.
את לב האורחים כבשו בנגינתם ושירתם בוגרי האקדמיה שחר רגב וסוף סלע. אשר שיתפו את האורחים הרבים בסיפור אהבתם שהחל במסדרונות האקדמיה.

שחר, תלמידת דוקטורט בבית הספר הגבוה למוסיקה של מנהטן, שיתפה את הקהל בשיר מקורי שהלחינה.
נשיא האקדמיה, פרופ' מיכאל קלינגהופר, ברך את הנוכחים וסיפר על הפעילות החברתית הענפה שמקיימת האקדמיה כדי להביא שינוי בחיי אנשים באמצעות המוסיקה.
את הערב חתם השיר הללויה של לאונרד כהן, אליו הצטרפו האורחים כולם.