הרצאה ורסיטל של הפסנתרנית ד"ר עינת פבריקנט

ג, 26 פברואר 2013, 18:30
אולם 231

הפסנתרנית הישראלית ד"ר עינת פבריקנט, תלמידתם של אריה ורדי מאוניברסיטת תל אביב ושל ג'וזף קלישטיין בג'וליארד. זוכת תחרויות רבות בארץ ובעולם, ביניהם תחרות Artist International בניו יורק ותחרות Clairmont בישראל. נתנה רסיטלים והשתתפה בהרכבים קאמריים בקונצרטים ב-Carnegie Hall בניו יורק, ב- Avery Fisher Hall במרכז לינקולן, ב-Ulten Oper בפרנקפורט, ובאולמות קונצרטים נחשבים בסין.

ניגנה כסולנית אורחת עם תזמורות רבות, ביניהן Norwalk Symphony,  Yale Philharmonia, התזמורת הקאמרית הישראלית והתזמורת הסימפונית ירושלים. כמו-כן, שיתפה פעולה בפרויקטים מוסיקליים עם רביעיית המיתרים "Emerson".  עינת הייתה חברת סגל במחלקות לפסנתר של אוניברסיטת בייג'ין ושל Concordia College בניו יורק. השלימה את לימודי הדוקטורט במוסיקה בהדרכתו של פיטר פרנקל מאוניברסיטת ייל.

בשעה 16:30: הרצאה מודגמת אודות קשר בין מוסיקה ורגשות, מנקודת מבט אנליטית

בשעה 19:00: רסיטל
שוברט - סונטה במי במול מז'ור, ד. 568
יוסף ברדנשווילי - פנטסיה (2004)