פורום רב-תחומי - עם גתית פרלמוטר

יום שני, 3 מרץ 2014, 12:00
אולם 231

גתית פרלמוטר היא מוסיקאית ועורכת סאונד, בוגרת תואר ראשון של המסלול המשולב של האקדמיה למוסיקה (החוג לתיאורטיקאים) והאוניברסיטה העברית. במהלך לימודי התואר הראשון החלה את עבודתה ברדיו ומזה כ 15 שנים עובדת בתחום במגוון תפקידים; עריכת מוסיקה, טכנאות אולפן, הגשה ועיצוב סאונד לג'ינגלים, פרומואים ואותות.

גתית מלמדת קורסים וסדנאות במגוון נושאים בתחומי הרדיו והסאונד; אודיו דיגיטלי, ווידאו ארט סאונד תרפי ועיצוב סאונד באמצעות תוכנות כמו Pro Tools ו Logic Pro הן במוסדות אקדמיים והן בקהילה. לאחרונה סיימה לימודי תואר שני בלונדון בנושא Music Technology במסלול התמחות של Record Production. בימים אלו עובדת על דוקטורט בנושא יצירה וטכנולוגיה במסלול לטכנולוגיות מוסיקליות באוניברסיטת בר אילן, מגישה את תוכנית הרדיו "שחור לבן" בקול הקמפוס ועובדת על אלבום בכורה.

טכנולוגיות מוסיקליות והיבטים צורניים של השיר הפופולארי