קונצרט לציון עשר שנים לפיגוע בהר הצופים ולזכר נפגעי פעולות איבה

מיכה פינקלשטיין צ'לו

ליסט- סונטה לפסנתר בסי מינור
ז'וליאנה שטיינבאך פסנתר

"רביעיית דניאל" נוסדה על-ידי פרופ' אבי אברמוביץ', ממוסיקאים צעירים ומוכשרים. חברי הרבעייה: דניאל פינסון-מנדלסון, ענת פגיס - כינורות, ישעיהו גינזבורג - ויולה, מיכה פינקלשטיין - צ'לו, כולם סטודנטים לתואר ראשון באקדמיה למוסיקה ולמחול בירושלים במסגרת תכנית המצטיינים במוסיקה קאמרית.
רפרטואר הרביעייה כולל יצירות מאת המלחינים היידן, בטהובן, שוסטקוביץ', מנדלסון, בורודין ומוצארט. רביעיית "דניאל" זכתה בפרס השני בתחרות למוסיקה קאמרית אשר נערכה באקדמיה למוסיקה ולמחול בירושלים ב2011. הרבעיה הופיעה בקונצרטים שונים ביניהם במסגרת פסטיבל ישראל בתיאטרון ירושלים ובמרכז למוסיקה משכנות שאננים.

דניאל פינסון-מנדלסון (כינור), נולדה בירושלים ב1993. החלה את לימודי הכינור בגיל 4 בכיתת המורה סופיה פיקובסקי. בגיל 15 החלה את לימודיה לתואר ראשון באקדמיה למוסיקה ולמחול בירושלים בכיתת המורה יבגניה פיקובסקי. מגיל 12 מופיעה כסולנית בארץ ובחו"ל באמריקה, דרום אפריקה, אוסטריה, שוויץ, ליכטנשטיין, ליטא ועוד. דניאל זכתה בפרס הראשון בתחרות "אמריקה-ליטא" 2011 . השתתפה בתכניות מוסיקה קאמרית והתזמורת הפילהרמונית הצעירה מטעם היחידה לנגנים צעירים של המרכז למוסיקה בירושלים. מנגנת במוסיקה קמארית במשך ארבע שנים בהדרכתו של פרפ' אבי אברמוביץ'. כינור ראשון ברביעיית "דניאל".

ענת פגיס (כינור) החלה את לימודי הכינור בגיל 6 אצל סופיה פיקובסקי בקונסרבטוריון בית שמש.כיום לומדת ענת במקביל בתיכון ובשנתה השלישית לתואר הראשון באקדמיה למוסיקה ולמחול בירושלים. לומדת כינור בכיתתה  של יבגניה פיקובסקי. השתתפה בתכניות מוסיקה קאמרית והתזמורת הפילהרמונית הצעירה מטעם היחידה לנגנים צעירים של המרכז למוסיקה בירושלים.ענת השתתפה בכיתות אמן עם טובי הכנרים ובקונצרטים בארץ, בפולין, ליטא, שוויץ, ארה"ב, גרמניה ועוד.כמו כן זוכה בקביעות במלגות מטעם קרן התרבות אמריקה ישראל מאז 2009.

ישעיהו גינזבורג (ויולה) החל את לימודי הכינור בגיל 5 אצל המורה סופיה פיקובסקי בקונסרבטוריון שליד האקדמיה למוזיקה ולמחול בירושלים. בשנת 2009 החל את לימודיו לתואר ראשון באקדמיה למוזיקה בירושלים, כמו כן החל לנגן על ויולה. ישעיהו הינו בוגר התיכון והקונסרבטוריון שליד האקדמיה במגמות כינור וקומפוזיציה. ישעיהו השתתף בתכניות מוסיקה קאמרית והתזמורת הפילהרמונית הצעירה מטעם היחידה לנגנים צעירים של המרכז למוסיקה בירושלים. במשך לימודיו השתתף במגוון פרויקטים וכיתות אמן בישראל, גרמניה, פולין וארה"ב. כיום תלמידו של יבגניה פיקובסקי בכינור ואבשלום שריד בויולה.

מיכה פינקלשטיין (צ'לו) יליד 1990, החל את לימודי הצ'לו בגיל 7 בקונסרבטוריון שליד האקדמיה למוסיקה בירושלים. בוגר התיכון למדעים ואמנויות בירושלים, והיחידה לנגנים צעירים במרכז למוסיקה בירושלים, במסגרתה השתתף בפעילויות מוסיקה קאמרית ובתזמורת הפילהרמונית הצעירה. הופיע בפסטיבל קול המוסיקה בגליל העליון ובפסטיבל ‘Holland Music Sessions 2011’. מאז שנת 2007 זוכה מיכה בקביעות במלגות מטעם קרן התרבות אמריקה ישראל. השתתף בכיתות אמן רבות עם צ'לנים מהשורה הראשונה כמו גארי הופמן, רפאל וולפיש, מישל שטראוס עוזי ויזל ועוד.
שירת בצה"ל כמוזיקאי מצטיין, וכיום מסיים את לימודי התואר הראשון בכיתתו של מר צבי פלסר באקדמיה למוסיקה ולמחול בירושלים.

פלורנס ון בורג נולדה בלוזאן, שוייץ, שם החלה את לימודי הכינור והפסנתר בו זמנית. היא סיימה את לימודיה לתואר ראשון ושני בשני התחומים בהצטיינות באקדמיה למוסיקה של לוזאן HEMU בכיתותיהם של הפרופ' קריסטיאן פאברה (פסנתר) וליחי בן דיין (כינור). היא השתתפה בכיתות אמן לפסנתר, בין היתר עם דומיניק מרלה ואלכסנדר ברגינסקי ולכינור עם אנה צ'ומצ'נקוועברי גיטליס.
פלורנס הופיעה כסולנית עם תזמורות כגון התזמורת הסימפונית של Veveyוהתזמורת הקאמרית  Budweiss, והינה זוכת המקום השני בתחרות  Joseph Dichlerבוינה בשנת 2005. היא מופיעה כפסנתרנית אך בעיקר ככנרת ברסיטלים רבים ברחבי אירופה ובהרכבים קאמרים כגון רביעיית Valereובדואט לשני פסנתרים עםLuc Baghdassarian .לצד הופעותיה, פלורנס ממשיכה את לימודיה בכינור לתאר שני נוסף באקדמיה למוסיקה ולמחול בירושלים בכיתתו של פרופ' ליחי בן דיין.

נתנאל באס יליד ישראל 1990, החל ללמוד פסנתר אצל אמו, לאחר שנתיים עבר לקונסרבטוריון "רון שולמית" בבית הכרם ולמד בכיתתה של גב' אמה ספיטקובסקי עד סיום התיכון, במהלך תקופה זו  השתתף בתחרויות שונות ביניהן: תחרות "מאסטרו", תחרות "האמן הצעיר", תחרות "פסנתר לתמיד" (אשדוד) והן תחרויות פסנתר באקדמיה למוסיקה בירושלים שם מסיים תואר ראשון בביצוע בכיתתו של הפרופ' ואדים מונסטירסקי.
משנת 2000 עד היום זוכה מלגות "קרן התרבות אמריקה ישראל". בנוסף לנגינתו בפסנתר, נתנאל מנגן על קרן יער בתזמורות והרכבים שונים, ושר במקהלה הקאמרית של האקדמיה.