ד"ר טל זילבר

ד״ר טל זילבר הוא אמן רב-תחומי הפעיל כפסנתרן, מלחין, ומעבד. מופיע כפסנתרן קלאסי, כפסנתרן ג'אז, מבצע מוסיקה מאולתרת ומוסיקה אלקטרו-אקוסטית. יצירותיו ועיבודיו בוצעו על ידי מאות סולנים, הרכבים קאמריים ותזמורות, ביניהם: תזמורת האופרה הקאמרית הישראלית, צמד האורגניסטים הצרפתי ורנט-מקלר, צמד הפסנתרנים הקנדיים The Meeks Duo ומקהלת 'בוסטון סיטי סינגרס'.

כפסנתרן הופיע בסיורים בין-לאומיים בארה"ב, ארגנטינה, גרמניה, קוסטה-ריקה, אנגליה, צרפת, צ'כיה, אירלנד, קרואטיה וסין. הקלטותיו זכו למיליוני צפיות ברשת ושודרו בתחנות רדיו, ביניהן: ClassicFM (אנגליה), Radio Clásica (ספרד), גלי צה"ל ו'קול המוסיקה'.

טל זילבר הוא בעל תואר דוקטור מהקונסרבטוריון של ניו אנגלד בבוסטון (New England Conservatory) עם התמחות באימפרוביזציה. כמו כן, הוא בוגר אוניברסיטת רייס (תואר שני), אוניברסיטת אינדיאנה (תעודת מבצע) ואוניברסיטת תל אביב (תואר ראשון ושני).

צילום: Bernstein Gordon